Huwelijksaanzoek bij het kasteel van Doornroosje in de Efteling

Huwelijksaanzoek bij het kasteel van Doornroosje in de Efteling

De ontmoeting

Alexander en ik hebben elkaar ontmoet via het Internet. We hadden ons allebei ingeschreven bij Christian Match. Alexander begon met het mailcontact, er was alleen een klein probleem… Mijn account was een proefaccount, om te kijken of ik het prettig vond. Dat account zou ook nog eens om 12 uur ’s nachts verlopen. Snel hebben we mailadressen uitgewisseld en zijn verder gegaan op de mail. Na heel veel mailtjes heen en weer te hebben gestuurd naar elkaar, hebben we afgesproken op 8 augustus om elkaar te ontmoeten op het strand waar we allebei van hielden. Er was meteen een klik, waardoor we meteen een relatie kregen die dag. Drie maanden later vroeg hij me ten huwelijk.

 

Huwelijksaanzoek bij het kasteel van Doornroosje in de Efteling

Er zit nog best een verhaal achter hoe Alexander mij heeft gevraagd! Nadat hij mijn moeder toestemming had gevraagd en zij ja zei, heeft hij me meegenomen naar een juwelier. Zogenaamd wilde hij me een leuke ring cadeau doen voor mijn verjaardag, maar hij moest natuurlijk gewoon mijn ringmaat weten…

Daarna heeft hij samen met zijn ouders een brief samengesteld die hij aan mij zou gaan voorlezen en kocht hij een mooi boeket met witte rozen die hij aan mij zou geven (waar ik op de dag zelf niet mee durfde te lopen). Ook had hij geregeld dat mijn moeder met haar man en zijn ouders aanwezig waren bij het aanzoek. Ik wist van helemaal niks. We moesten nog even wachten tot we naar binnen mochten bij de Efteling, dus ik zat even op mijn telefoon. Zijn moeder had een berichtje in de familie-app gestuurd dat ze onderweg was naar de ingang van de Efteling. Dus ik vroeg natuurlijk direct waarom zij ook hier waren. Maar Alexander had als excuus dat ik een keer gezegd zou hebben dat ik het leuk zou vinden als ze mee zouden gaan en daarom had hij ze als verassing ook uitgenodigd. Het regende die dag echter zo hard, dat ik al snel weer vergat dat zijn ouders er ook rondliepen.

De deuren gingen open en wij vertrokken naar het sprookjesbos. Mijn moeder en man waren er echter nog niet, dus Alexander moest tijdrekken. Hij werd er nogal gestrest van, maar dit had ik helemaal niet door, en besloot me maar op sleeptouw te nemen met een wandeling door het sprookjesbos. Gelukkig kreeg hij na een poosje een sms’je dat iedereen er was en konden we naar het kasteel van Doornroosje, waar iedereen al stond te wachten. Alexander ging op een knie met een prachtige brief in zijn handen en vroeg me ten huwelijk. Tranen stroomden over mijn wangen en natuurlijk zei ik ja! Daarna hebben we er nog een gezellige dag van gemaakt in de Efteling.

Huwelijksaanzoek bij het kasteel van Doornroosje in de Efteling foto 1

Huwelijksaanzoek bij het kasteel van Doornroosje in de Efteling foto 2

Huwelijksaanzoek bij het kasteel van Doornroosje in de Efteling foto 3

Huwelijksaanzoek bij het kasteel van Doornroosje in de Efteling

Huwelijksaanzoek bij het kasteel van Doornroosje in de Efteling foto 4

En nu de verlovingsring…

De verlovingsringen zijn van goud met 2 boogjes erin gegraveerd. De ring van de man heeft alleen de boogjes en aan de binnenkant de naam van de vrouw en de dag dat we verloofd zijn. En de ring van de vrouw heeft ook de 2 boogjes en in het midden een klein diamantje met aan de binnenkant de naam van de man en de datum dat we verloofd zijn.

verlovingsring trea-alexander

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!