Huwelijksaanzoek bij Gardameer

Huwelijksaanzoek bij Gardameer

De ontmoeting

Ik zou met vrienden gaan stappen in Enschede, ongeveer twee uur van mij vandaan. Ik was er nog nooit geweest en we gingen naar een bar waar ik nog nooit van had gehoord. Daar zag ik haar staan. Ze was voorzichtig aan het dansen, maar het was duidelijk dat ze zich ongemakkelijk voelde. Dat vond ik juist interessant. Ik durfde niet op haar af te stappen, terwijl zij bij haar vriendengroep stond. Dus ik bleef steeds stiekem kijken. Toen ze naar buiten ging, snelde ik achter haar aan. Ze zat ongezellig in haar eentje, dus ik zei: ‘wat zit je hier ongezellig, zou het niet veel leuker zijn als je binnen met mij komt dansen?’ Ik zette de eerste stap, maar aan het einde van de avond, was zij degene die mijn nummer vroeg. Op slag verliefd..

Het huwelijksaanzoek bij Gardameer

Omdat we twee meiden zijn was de taakverdeling over wie nou wie zou vragen onduidelijk. Ze heeft wel een paar keer genoemd dat zij mij zou vragen en dat er foto’s van gemaakt zouden worden. Het kwam niet eens in haar op dat ik haar ook zou kunnen vragen. Ik dacht er stiekem al een half jaar serieus over na om haar te vragen, maar ik hakte nooit de knoop door. Ik dacht dat het over een paar jaar wel zou gebeuren. Op mijn werk raakte ik aan de praat met een jongen die verloofd was en hij stelde me op mijn gemak. Hij zei: ‘als dit iets is waar je elke dag aan denkt, waarom zou je dan wachten op het perfecte moment, terwijl je ook zelf het perfecte moment kunt creëren?’ Diezelfde middag heb ik de ring gehaald en een paar weken later vertrokken we op vakantie. Tijdens een avondwandeling op het strand, halverwege de vakantie, ging ik op een knie en natuurlijk had ik gezorgd dat hier foto’s van werden genomen. Ze had het totaal niet zien aankomen en vroeg wel 3x of dit wel echt was. Maar het was echt….en uiteindelijk zei ze ja! Een prachtig huwelijksaanzoek bij Gardameer!

huwelijksaanzoek kim-dominique-foto1

huwelijksaanzoek kim-dominique-foto1

En nu de ring…

De ring is van Swarovski

verlovingsring kim-dominique

Credits

Juwelier: Lucardi

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!