Huwelijksaanzoek bij een kasteel

Huwelijksaanzoek bij een kasteel

De ontmoeting

Onze ontmoeting was erg bijzonder. Mijn broer was overleden en op de dag van de uitvaart keken wij elkaar aan de vonk sprong over….door alle tranen heen moest ik lachen naar deze knappe man. Echter heeft het nog geduurd voordat we echt samen een relatie kregen. Ik weet zeker dat dit voorbestemd is!

Huwelijksaanzoek bij een kasteel

Wij waren op vakantie in de Belgische Ardennen, toen ik nog hoogzwanger was van onze dochter. Echter bij het kasteel waren wij helemaal alleen en ging mijn partner naar binnen. De vrouw van het kasteel zat in het complot en maakten foto’s voor ons tijdens het aanzoek. Ik zag het totaal niet aankomen. Ik was helemaal ontroerd. Het was erg romantisch. Ook de vrouw van het kasteel was helemaal ontroerd van het aanzoek. Een huwelijksaanzoek bij een kasteel. Tijdens dat weekend hebben we ook uiteindelijk de naam van ons dochtertje bedacht. Jackie Joan. Vernoemd naar mijn overleden broer Jack.

huwelijksaanzoek - willeke en gertjan foto 1

huwelijksaanzoek - willeke en gertjan foto 4

 

En nu de verlovingsring…

De verlovingsring heeft mijn partner bij Lucardi gekocht. Hij vroeg eerder al stiekem af en toe wat ik mooi zou vinden. Ik hou erg van witgoud en diamant.

huwelijksaanzoek - willeke en gertjan foto 2

Credits

Juwelier: Lucardi Juwelier

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!