Huwelijksaanzoek bij een fotoshoot in Westerloo

Huwelijksaanzoek bij een fotoshoot in Westerloo

De ontmoeting

Het begon allemaal 6 jaar geleden in de discotheek “Reflex Westerlo”. We zagen elkaar en konden het niet laten, om elkaars gesprekken telkens weer te onderbreken, om zo de aandacht van elkaar te trekken. Een dag later kwam het vriendschapsverzoek op Facebook. We hadden eigenlijk totaal geen interesse in elkaar, maar besloten toch “omdat we ons verveelden” te gaan bowlen met nog 2 vrienden. Dit was allesbehalve een succes…Omdat we zo “spraakzaam” waren tegenover elkaar, besloot hij dat hij mij thuis ging afzetten om toch even alleen te zijn met mij. Dat was het moment dat de vonk oversloeg. We zijn beginnen praten en konden maar geen genoeg krijgen van elkaar. Hij gaf me zijn gsm-nummer en ik besloot om hem meteen een sms’je te sturen. De dagen erna ging er geen dag voorbij dat we elkaar niet hoorden en we begonnen meer en meer naar elkaar toe te groeien. Club Reflex was onze vaste plek en daar besloot hij dan ook om het officieel te maken. Ik was gewoon wat aan het dansen met vriendinnen toen hij plots mijn hand vastpakte en mij kuste. 16 maart 2012, de dag dat we onafscheidelijk werden. ♡

Huwelijksaanzoek bij een fotoshoot in Westerloo

Het was op een maandag toen mijn schoonouders over een fotoshoot begonnen om foto’s van ons aan de muren te hangen. Natuurlijk stemde ik direct in, want zelf zou ik dit nooit gedaan hebben gekregen van mijn vriend. De fotoshoot was gelijk al aankomend weekend. We wisten totaal niet wat we moesten doen of hoe we moesten gaan staan. Mijn vriend zei plotseling ‘ik weet nog wel een pose’. Hij pakte mijn handen vast en begon met de liefste woorden die ik ooit heb gehoord. Dat was het moment dat ik het besefte. Hij gaat op zijn knieën! En ja hoor, mijn lieve schat ging op zijn knieën. Natuurlijk zei ik volmondig ja, want ik wilde niets liever! Met tranen in mijn ogen zei hij ineens dat hij nog iets voor mij had en hij liet een medaillon zien met een fotootje van mijn overleden peter, zodat hij toch ook een beetje op onze trouw aanwezig kan zijn. Ik was zo blij en de tranen liepen van mijn wangen. Ja, dit is de man met wie ik wil trouwen!

Huwelijksaanzoek bij een fotoshoot in Westerloo - aanzoek

En nu de verlovingsring…

Goud verlovingsring met brilliantjes.

verlovingsring kimberly-robin

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!