Huwelijksaanzoek bij een danswedstrijd

Huwelijksaanzoek bij een danswedstrijd

De ontmoeting

Wij hebben elkaar ontmoet tijdens onze grote passie formatiedansen. Er werd besloten dat wij samen gingen dansen en al dansend sloeg de vonk over.

Aukje en Dennis - Huwelijksaanzoek foto 2

Huwelijksaanzoek bij een danswedstrijd

Tijdens onze allerlaatste danswedstrijd werd ik ten huwelijk gevraagd. We werden eerste, yes! Mijn dag kan niet beter dacht ik nog, totdat Dennis met een doosje naar mij toe kwam. En ja hoor hij ging voor de volle zaal op zijn knie! En natuurlijk zei ik volmondig ja.

Aukje en Bas - Huwelijksaanzoek foto 3

De video

 

Ik kon mijn danscarrière niet beter afsluiten. Ondanks al die mooie eerste plekken die we de afgelopen 3 jaar behaald hebben is Dennis wel het allermooiste wat mij is overkomen. Er waren al veel mensen op de hoogte van het feit dat Dennis mij ten huwelijk ging vragen. Een huwelijksaanzoek bij een danswedstrijd. Maar er waren ook genoeg mensen bij, die net als ik van niets wisten. Een week ervoor is hij netjes langs mijn vader gegaan om mijn hand te vragen.

huwelijksaanzoek - aukje en dennis

En nu de verlovingsring…

Het is een wit gouden ring met een kroonsetting. Een briljant geslepen diamant van 0,3 karaat. Ik vind de ring echt prachtig, precies zoals ik heb voor ogen had.

huwelijksaanzoek foto 2 - aukje en dennis

Credits

Juwelier: Steinberg – 123gold.nl

 

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!