Huwelijksaanzoek bij Disneyland Parijs

Huwelijksaanzoek bij Disneyland Parijs

De ontmoeting

Wij hebben elkaar ontmoet bij mijn broer Max, want Nik is bevriend met Max en zijn vrouw Sabrina. De vonk sprong toen tussen ons over. Omdat Max in een verbouwing zat van zijn huis, had mijn moeder eten gemaakt voor hen. Nik was op dat moment ook daar aan het werk, dus mijn moeder had gezegd neem die jongen ook maar mee. Zaten we daar aan tafel tegenover elkaar. Toen ik het gesprek met een WhatsApp berichtje begon en van het een komt het ander…

 

Huwelijksaanzoek bij Disneyland Parijs

Nik heeft blijkbaar vooraf, zonder dat ik het wist, netjes bij mijn ouders hun hand gevraagd. Wat lief! We zijn toen naar Disneyland Parijs gegaan, samen met vrienden en Nik. Nik had tevens een hele mooie ring meegenomen. Dit had hij allemaal van tevoren geregeld. Tijdens de dagen in Disneyland Parijs ging hij ineens op zijn knie zitten voor mij en ik dacht, doe toch is normaal en ik had nog niet helemaal door wat er werkelijk gebeurde. Toen kwam hij met de verlovingsring en had ik het door. Ik had gelijk een blok in mijn keel! Dit had ik helemaal niet verwacht… En van tevoren helemaal niets doorgehad. Het was een complete verrassing en ik heb natuurlijk de vraag met het jawoord beantwoord!

Huwelijksaanzoek bij Disneyland Parijs foto 1

Huwelijksaanzoek bij Disneyland Parijs foto 2

Huwelijksaanzoek bij Disneyland Parijs foto 3

En nu de verlovingsring…

Een leuke zilveren verlovingsring met een soort van diamant steentje erin.

Verlovingsring Joy-nik

Credits

Juwelier: Juwelier van Rooij

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!