huwelijksaanzoek bij de kerstboom

huwelijksaanzoek bij de kerstboom

De ontmoeting

Jermaine was mijn buurjongen. In het begin was er zeker nog geen vonk en waren we een aantal jaar gewoon hele goede vrienden. Hij was mijn maatje. Pas na 3 jaar goede vriendschap, sprong op een avond ineens de vonk over. We hebben het nog geprobeerd af te houden, maar we konden het niet tegenhouden. Inmiddels zijn we 8,5 jaar officieel samen. We kennen elkaar al 16 jaar.

huwelijksaanzoek bij de kerstboom foto 2

huwelijksaanzoek bij de kerstboom foto 3

Huwelijksaanzoek bij de kerstboom

Ik mocht mijn cadeautje onder de kerstboom gaan zoeken. Normaal is dit een geprinte cadeaubon, voor een dagje weg, een massage, een diner of noem maar op. Ik was dus aan het zoeken naar een wit briefje in de boom. Plots zag ik een wit strikje en daaraan een kerstbal die niet in onze boom thuishoorde. Hoogzwanger van ons tweede kindje (geboren 9-2), voelde ik mijn benen al trillen. Met trillende handen maakte ik de kerstbal open en toen ik mij omdraaide, zat mijn lieve vriend –  uuhhh nee, verloofde! – op zijn knie. Hij had een heel mooi verhaal, waar ik de helft al kwijt van ben (of gewoonweg niet heb opgeslagen). Ik kreeg nog wel: ‘ik hou van je, wil je met me trouwen’ mee. Ik heb gegild, gehuild en gesprongen in de woonkamer. Na zoveel jaar samen had ik dit zeker niet verwacht… Uiteraard heb ik volmondig ja geroepen! Een huwelijksaanzoek bij de kerstboom.

huwelijksaanzoek bij de kerstboom foto 3

En nu de verlovingsring…

De ring is van witgoud met een mooie grote diamant. Hij is er ontzettend druk mee geweest en wilde een ring die al mijn verwachtingen zou overtreffen en dat doet hij zeker!!!

verlovingsring - shelley-jermaine

Credits

Juwelier: Diamond Point

 

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!