Huwelijksaanzoek bij de Kathedraal van Barcelona

Huwelijksaanzoek bij de Kathedraal van Barcelona

De ontmoeting

Wij hebben elkaar ontmoet in een restaurant. Ik kwam daar als studente werken in de bediening en Paskal was daar als kok in de keuken. Destijds had ik een vriend, maar dat ging hem eigenlijk al niet worden… Tijdens de bruiloft van een collega op 1 oktober 2010 is de vonk overgeslagen. Op 10 oktober heb ik mijn relatie beëindigd en sinds 21 oktober 2010 zijn wij samen. Inmiddels dus al 6,5 jaar!

Huwelijksaanzoek bij de kathedraal in Barcelona foto 2

Huwelijksaanzoek bij de Kathedraal van Barcelona foto 3

Huwelijksaanzoek bij de Kathedraal van Barcelona

Paskal heeft op 23 december 2016, op de verjaardag van mijn vader, tijdens een diner mijn vader om mijn hand gevraagd. Ik was er deze avond niet bij, omdat ik een kerstgala had vanuit mijn werk. Hij had een fles Champagne mee en heeft het toen aan mijn vader gevraagd, die natuurlijk meteen ja zei. Van 20 tot en met 22 januari 2017, waren wij voor mijn verjaardag in Barcelona. De ring had Paskal meegesmokkeld in een dikke sok. Op de eerste avond, toen we naar ons appartement terugliepen na het eten, vroeg hij iemand om een foto van ons te maken voor de kathedraal. Hier ging Paskal op zijn knieën. Hij had de telefoon stiekem op filmen gezet, waardoor ik nu het mooie moment vastgelegd heb. Waar ik heel blij mee ben, want het ging allemaal zo snel. Ik werd totaal verrast en het had niet mooier kunnen lopen. Een huwelijksaanzoek bij de Kathedraal van Barcelona

Huwelijksaanzoek bij de Kathedraal van Barcelona - het aanzoek

En nu de ring…

Witgoud met een “hangend” diamantje.

verlovingsring - layla-paskal

Credits

Juwelier: Schilder Vlugt Juwelier, Volendam

 

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!