Huwelijksaanzoek bij de Indische Waterlelies in de Efteling

Huwelijksaanzoek bij de Indische Waterlelies in de Efteling

De ontmoeting

Wij zijn aan elkaar voorgesteld door een gezamenlijke vriendin. Op 18 december 2013 hebben wij onze eerste date gehad. Na 4 dagen met elkaar bellen en na 4 dagen ‘zeuren’ om McDonald kwam Derek mij ophalen voor onze eerste date. Die vond heel romantisch plaats bij de McDonalds. Ja ik weet het, het had wel wat romantischer gekund, maar voor mij was het oké. Hij trakteren mij op mijn favoriete burger: een Big Tasty. Op het moment dat wij elkaar leerden kennen, ging het niet goed met Derek z’n oma en ze kwam te overlijden op 1ste kerstdag. Daarna heb ik gelijk aan mijn moeder gevraagd of het goed was dat Derek naar ons kon komen. Zijn ouders waren namelijk naar het huis van z’n oma toe. De eerste reactie van mijn moeder was, je laat die jongen niet alleen thuis zitten. Zeker niet met deze omstandigheden. Zogezegd, zo gedaan kwam Derek naar mijn ouders. Ik wist zelf niet op dat moment of ik een relatie wilde, maar ik wilde voor hem zijn en steunen op dat moment. Met Oud en Nieuw kwam Derek naar ons toe. Na een gezellige avond met mijn ouders te hebben gehad, zijn we op stap gegaan. En toen werd het officieel op 01-01-2014 een relatie.

Het huwelijksaanzoek bij de Indische Waterlelies in de Efteling

De laatste maanden moest Derek veel werken. Ook hielp hij veel in de avond zijn vrienden met verhuizen. (Tenminste dat zei hij) ik geloofde hem, want ja, waarom zou ik argwaan hebben toch? Onze vrienden Harry en Samantha hadden immers een huis gevonden. Niet zo gek dat je als goede vriend gaat helpen. Maar Harry en Samantha wisten al veel langer wat Derek van plan was. Samen hebben ze regelmatig op donderdagavond bij de juwelier gezeten om de ring uit te zoeken. En wat deed ik op donderdagavond. Werken of het huis een opruimen. Al maanden geleden had ik afgesproken om met mijn zusje Elvira en beste vriendin Jessica naar de Efteling te gaan. Op 2 juli 2016 gingen we gezellig een dagje naar de Efteling. Niet wetende wat mij te wachten zou staan. Eenmaal aangekomen op het park moesten we even naar het toilet. Vervolgens staan Jessica, Elvira en ik op Derek te wachten en krijg ik een WhatsApp dat Derek zich niet zo lekker voelt. (Dit was achter gezien enkel om de tijd te rekken) Toen hij eindelijk van de wc afkwam liepen we richting de baron. Onderweg kwamen we ineens Harry en Samantha tegen. Ik was helemaal verbaasd! Ik vroeg nog wat doen jullie hier?! Ook zij wisten natuurlijk van het plan van Derek af en zaten in het complot. Ik wist nog steeds van niks! Hoe dan ook, laten we er samen een gezellige dagje Efteling van maken. Later moesten Harry en Samantha even weg om contant geld te halen. Best vreemd als je in het park overal kan pinnen, maar goed, het zal wel.

huwelijksaanzoek chrystel-derek-foto2

Later kwamen ze terug met nog een vriendin Sylvana. Verrassing! Ook die wist ervan af. En bij mij was er nog steeds niks gaan dagen. Toen kwam mijn favoriete gedeelte. Het sprookjesbos. Op naar mijn favoriete sprookje: De Indische Waterlelies. Maar voordat we daarnaartoe konden, gingen we eerst andere sprookjes bekijken. Samantha en Jessica waren we inmiddels kwijt, want die waren stiekem al weg naar De Indische Waterlelies. Eenmaal aangekomen werd er een hoop getreuzeld en werd ik het zat. Ik ging er maar bij zitten. Toen ik zat kwam Derek naar mij toe lopen en droeg een prachtig gedicht voor. Mijn idee was nog steeds van ooh wat lief we zijn inmiddels 1.5 jaar samen. Ik hield het niet meer droog. Nog steeds had ik niks door tot meneer op z’n knieën ging zitten en de vraag stelde. Ik verkeerde ik shock, want ik had dit zo niet verwacht. Uiteraard zei ik ja! Mijn vrienden Harry, Samantha, Jessica, Sylvana, en mijn zusje die inmiddels waren bijgepraat, vonden het te gek en hadden champagne met glazen geregeld. Hoe lief! Oh ja en en het huwelijksaanzoek bij de Indische Waterlelies in de Efteling was live te zien op facebook!

De Indische Waterlelies in de Efteling

De Indische Waterlelies in de Efteling

huwelijksaanzoek chrystel-derek-foto4

 

De huwelijksaanzoek video

 

En nu de ring…

Wit goud met rosé goud en een heel subtiel steentje in het midden.

huwelijksaanzoek chrystel-derek-foto5

Credits

Juwelier: Etalier Ed Nobel, Spijkenisse

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!