Huwelijksaanzoek bij Cala Salada in Ibiza

Huwelijksaanzoek bij Cala Salada in Ibiza

De ontmoeting

In het dorp waar mijn vriend woonde werd elk jaar een groot feest gehouden van 4 dagen. Ik zou er met een vriendin heen gaan en keek er al een hele week naar uit. Op de bewuste avond sta ik met haar te praten. Een jongen komt op ons aflopen en begint tegen mijn vriendin te praten. Wat blijkt, een jeugdvriend (samen in de box gelegen met haar grote broer enz.) en ze heeft ons aan elkaar voorgesteld. Zodra hij weer wegliep zei ik tegen haar dat het wel een leuke jongen was en dat ik drinken ging halen. Wat blijkt? Toen ik weg was, kwam hij terug om te vragen aan haar of ik vrijgezel was. Vanaf het moment dat wij elkaar weer later die avond zagen sprong de vonk over en zijn wij niet meer van elkaars zijde geweken!!

Het huwelijksaanzoek bij Cala Salada in Ibiza

5 oktober was het zover, onze eerste echte vakantie samen naar Ibiza. Op 7 oktober hadden wij een sunset cruise geboekt. Het plan was om met een catamaran met glazen bodem langs de kust van Ibiza te varen met uitzicht op de zonsondergang. Wij waren uiteindelijk ongeveer een half uurtje onderweg toen de boot stopte bij Cala Salada. Het was heel helder water daar, dus ik wilde even beneden een kijkje nemen. Zodra ik op de trap stond begon de boot weer te varen, waardoor ik gelanceerd werd op de bodem. Nadat ik mezelf had opgeraapt wilde ik mij omdraaien om te vragen of mijn vriend het had gezien en toen zat hij daar op zijn knieĆ«n. Voordat hij het gevraagd had zij ik met tranen in mijn ogen al volmondig jaaa!!! Een echt huwelijksaanzoek bij Cala Salada in Ibiza. Toen wij uiteindelijk boven kwamen had een van de medewerkers het in de gaten en kreeg de hele boot een glas champagne. En wij? Wij kregen een fles voor onszelf en een mooie foto bij de zonsondergang. Hij heeft op dat jaarlijkse feest (juni) waar wij elkaar 4 jaar geleden hebben ontmoet, samen met DJ La Fuente een filmpje gemaakt, waarin DJ La Fuente mij feliciteert met de verloving ( die 4 maanden later plaatsvond) die kreeg ik na het aanzoek te zien… nou als dat niet origineel is?

huwelijksaanzoek - skylar en bas - foto 2

 

 

En nu de verlovingsring…

De verlovingsring paste perfect! Hij had aan de hand van een van mijn ringen de maat achterhaald. Hij bleek de verlovingsring al 2 maanden te hebben! (Het is maar goed dat ik geen schoonmaak freak ben want anders had ik hem gevonden!)

 

verlovingsring skylar en bas -close up

 

verlovingsring - skylar en bas

Credits

Juwelier: Rikkoert Juweliers, Lekkerkerk

 

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!