huwelijksaanzoek als de prins op mijn paard

huwelijksaanzoek als de prins op mijn paard

De ontmoeting

We kennen elkaar van de dierenambulance Kennemerland. We deden daar samen vrijwilligerswerk. We konden het altijd al goed vinden met elkaar en we zijn toen gaan daten, waarna de vonk is overgeslagen. Het leuke was dat iedereen bij de dierenambulance, super enthousiast was en altijd zeiden dat wij echt goed bij elkaar passen. Na twee jaar samen te wonen gaan we volgend jaar als man en vrouw verder. We werken daar beiden niet meer bij de dierenambulance, maar we zullen nog altijd eraan terugdenken, omdat het de plek is die ons heeft samengebracht.

Het huwelijksaanzoek als de prins op mijn paard

Dave heeft mij (via mijn tante) met een smoes naar dit gebied weten te lokken, waar hij klaar stond als de prins op mijn paard. Ik heb altijd gezegd dat hij mij ten huwelijk moest vragen met mijn paard. Maar dat hij het zo romantisch aan zou pakken had ik nooit verwacht! In het complot zaten ook mijn nichtjes en mijn oom die voor de decoratie en mijn paard hebben gezorgd. Na het huwelijksaanzoek gingen we naar zijn moeder, waar het hele huis vol zat met familie, om dit geweldige moment te vieren. Een echt huwelijksaanzoek als de prins op mijn paard.

huwelijksaanzoek - sandy-dave-foto1

huwelijksaanzoek - sandy-dave-foto2

huwelijksaanzoek - sandy-dave-foto5

huwelijksaanzoek - sandy-dave-foto6

En nu de ring…

Witgouden ring met diamanten. En voor Dave een stalen ring, want die mag hem op zijn werk niet dragen.

 

Credits

Juwelier: Juwelier Nusselsein, Amsterdam

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!