Huwelijksaanzoek aan het Hoornse meer

Huwelijksaanzoek aan het Hoornse meer

De ontmoeting

Ik ken mijn vriend (verloofde!) al vanaf dat ik een jaar of 10 was. Ik zat samen met zijn moeder op acrogym. We waren zelfs een ‘koppel’ haha! Ik had hem dus al eens ontmoet. Later gingen samen we samen op turnen. Toen hij naar de middelbare school ging, kwam hij bij mijn broer in de klas te zitten en zag ik hem dus regelmatig. Toen ik een jaar of 12 was hebben we zelfs eventjes verkering gehad. (Toen vond ik handjes vasthouden al spannend genoeg!) En zoals het op die leeftijd gaat, was het na enkele maanden al weer uit. Toen ik 15 was, waren we toevallig allebei lid van dezelfde sportschool en gingen we weleens samen sporten. Ik begon in de winter te werken als vakkenvuller bij de c1000, waar hij ook werkte. Op de dagen dat het flink had gesneeuwd, bracht hij mij thuis. (Wat een gentleman he, hihi)

Ik zat op dat moment nog in een andere relatie, daarnaast hadden we verder niet echt contact. We zagen elkaar wel regelmatig op de middelbare school op de gangen en in de pauzes. Later toen ik een inmiddels 19 was, kreeg ik via Facebook een berichtje van hem hoe het mij ging. (We studeerden allebei in andere steden) We kregen meer contact en uiteindelijk leiden dat tot een huwelijksaanzoek. Ik vind dat dit allemaal te veel toeval is geweest. Het kan ook niet anders dat dit gewoon voorbestemd is.

Huwelijksaanzoek aan het Hoornse meer

Hij was erg zenuwachtig! Over alles! Omdat alles perfect en goed genoeg moest zijn voor mij, zo zegt hij. Het aanzoek kwam dan ook veel later dan dat hij van plan was, maar perfect was het zeker! Het was in september, nog warm maar niet benauwd. We gingen een dagje fietsen bij het Hoornse meer, waar ik het zo mooi vind. Het was al tegen etenstijd toen we een steigertje zagen waar niemand op zat. Wat een rust! Er was verder helemaal niemand meer! En ja hoor, daar ging hij op zijn knie, smelt! we hadden het er al zo vaak over gehad, maar nu dat moment daar was, waren we toch allebei zenuwachtig, hihi. Een huwelijksaanzoek aan het Hoornse meer.

En nu de verlovingsring…

Hij is heel wat dagen op pad geweest om mijn verlovingsring te vinden. En dat weet ik, omdat hij echt totaal niet kan liegen, haha. We hadden van tevoren wel een budget afgesproken. Aangezien ik de ring niet met werk kan dragen en ook nog een trouwring krijg, vond ik het niet nodig om daar een fortuin aan uit te geven. Hij heeft een hele mooie ring uitgezocht, klein En elegant. Hij: net als jij!

huwelijksaanzoek - laura-en-randolph-foto2

Credits

Juwelier: Juwelier Verhaagen

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!