Huwelijksaanzoek aan de dijk

Huwelijksaanzoek aan de dijk

De ontmoeting

We hebben elkaar leren kennen op mijn (Anahit) werk. Hij kwam vaak aan mijn kassa en zo was ik hem opgevallen. Naar aanleiding van de “misschien ken je…” op Facebook heeft hij mij gevonden en zijn we aan de praat geraakt. Sindsdien zijn we niet gestopt met praten.

Huwelijksaanzoek aan de dijk

Tweede kerstdag 2016. Om te beginnen een niet al te warme dag.  Jeffrey en ik hadden afgesproken een romantisch diner samen te bereiden en te eten. Vlak voor het eten kwam Jeffrey ermee dat hij toch graag wilde wandelen en toch even naar buiten wilde. Ik was opgedoft, had mijn hakken aan en enkel een dunne panty onder mijn jurk. Mijn antwoord was dus al snel: naja liever een andere keer. Hij gaf maar niet op en wilde zo graag wandelen dat we toch maar in de auto zijn gestapt naar de dijk. Het was koud, maar na een peptalk in de auto heb ik mij over laten halen om toch uit de auto te stappen. We hebben heerlijk gewandeld en romantisch samen de zonsondergang bekeken. Toen vond ik het toch echt koud en vroeg ik of we teruggingen naar de auto. Hij wipte een beetje heen en weer op zijn benen en zei dat hij zich geen leven zonder mij kon voorstellen en dat hij voor altijd bij me wilde blijven. Hierna greep hij naar zijn jaszak en pakte er een doosje uit. Hij ging op zijn knieën en vroeg mij of ik de rest van mijn leven met hem wilde delen. Ik was even verbaasd en daarna drong het tot me door.. “JA natuurlijk!!” was mijn antwoord! Tranen zijn er zeker gelaten. Nadat de grootste shock voorbij was heeft hij de ring om mijn vinger geschoven en zijn we teruggegaan om ons kerstdiner om te dopen in ons verlovingsdiner. Het was geweldig!

Huwelijksaanzoek aan de dijk foto 1

En nu de ring…

Mijn lieve verloofde heeft de ring zelf samengesteld. Hij heeft de vorm van het bandje uitgekozen, de grootte van de diamant, de reststenen, de hoogte en natuurlijk de soort. Het is een zilveren ring met een prachtige diamant erop. Custom-made speciaal voor mij.

verlovingsring - Huwelijksaanzoek aan de dijk

Credits

Juwelier: Diamonds by me

 

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!